Kundvagnen är tom
Dela denna sida på:
FacebookTwitterLinkedInGoogle BookmarksMyspaceTumblrRedditGoogle ReaderDiggDeliciousBlinkListStumbleUpon

11 tecken på att hon är otrogen


Sveriges populäraste tipsbrev om personlig utveckling
(prenumerera gratis själv längre ner på den här sidan)


Något skumt är på gång. Du känner det och har märkt att hon har förändrats. Hon är avståndstagande, upptagen och hemlighetsfull. Är hon otrogen? Kanske, men det är inte säkert. Det finns varningstecken på otrohet och här får du de elva viktigaste:

Elva tecken på otrohet

1. Hon är mindre ömsint än vanligt.
Det är obehagligt att höra det men hon kan vara otrogen eftersom hon förlorat intresset eller så har hon förlorat intresset för att hon är otrogen. Hur det än är så vill hon inte vara nära dig och det kan vara ett tecken på otrohet.

2. Hon blir väldigt mån om sitt utseende – mer än vanligt.
Det här kan naturligtvis ha flera orsaker – allt ifrån att hon vill imponera på en älskare till att hon lovat sig själv en förändring. Det går inte att vara säker på vilket det är, men det kan vara tecken på otrohet.

3. Hon lägger ner mindre tid på dina vänner och din familj.
Om hon förut alltid var med när du umgicks med kompisarna från din sida och dessutom hängde med dig hem till dina föräldrar på middag eller bara kaffe – och hon plötsligt slutar med det, kan det innebära att hon börjat ta avstånd.

4. Ni bråkar mer än förut.
Det behöver inte bero på otrohet – ni kanske bara är mer stressade just nu men å andra sidan kanske hon bråkar för att rättfärdiga sin otrohet och vill känna att du gör fel du också.

5. Hon ändrar sitt schema drastiskt.
Sedan när har hon behövt jobba över varje fredag kväll? Eller göra viktiga ärenden på kvällen? Ja, det hela började när hon behövde komma hemifrån - ett tydligt tecken på otrohet.

6. Hon börjar använda ordet “jag” mer än “vi”.
Helt plötsligt är ni inte en enhet längre. Hon går ut på middag själv, går med i föreningar, planerar en minisemester med tjejerna som hon aldrig gjort förut. Och hon struntar i vad du säger om saker ni ska köpa fast hon alltid brydde sig om det förut. Dina känslor är inte viktiga längre eftersom hon har lämnat dig mentalt redan.

7. Hon gömmer mobiltelefonen.
Om hon normalt alltid haft mobiltelefonen liggande var som helst men plötsligt alltid ser till att den är gömd kan det vara ett tecken på att det kommer sms dit som hon inte vill att du ska fråga om.

8. Hennes kompisar beter sig konstigt när du är med.
Kalla det magkänsla eller vad du vill men det känns plötsligt konstigt mellan dig och hennes bästa kompis. Det är sannolikt att hon har berättat för bästa vännen om otroheten och det gör hennes kompis obekväm runt dig. Kanske att hon undviker ögonkontakt eller beter sig nervöst. Hon kanske bär på lögner som hon måste komma ihåg om att din kvinna och hon har gjort saker fast din kvinna egentligen varit någon annanstans.

9. Ni slutar ha sex.
Många kvinnor tror på trohet och att vara monogama. Om det finns en ny man i hennes liv som hon har riktiga känslor för så vill hon inte vara otrogen mot honom – med dig. Ett tydligt tecken på otrohet.

10. Hon slutar tjata.
Om hon alltid varit som du upplever det, tjatig och slutar med det visar det att hon förlorat intresset. Hennes energi är fokuserad på älskaren och att lägga energi på att tjata på dig om kläder i tvättkorgen och annat känns meningslöst.

11. Hon försvarar sig alldeles för intensivt.
Den som överreagerar och försvarar sig för mycket har ofta skuldkänslor för något. Hon jobbar kanske hårt för att dölja vad hon gör och gillar inte att du gör det ännu svårare. I hennes huvud kanske hon till och med ser det som att det är du som har drivit bort henne. Det är också troligt att hon är så rädd för att bli avslöjad att hon får panik.

Till sist: Är hon verkligen otrogen?
Det spelar ingen roll hur många varningstecken du ser, förhasta dig inte. Det kan vara helt andra saker du ser. Ni kan gå igenom en tuff period. Din kvinna kanske vill utveckla sig mer och därför går de där kvällskurserna. Håll huvudet kallt men var ingen dumbom. Konfrontera henne med det du tror och gå inte runt och oroa dig för länge.

Läs också Hur man slutar vara svartsjuk

Storsäljaren om att LEDA sitt liv (inte bara leva det)

Så blir du framgångsrik - utan pengar, utan kontakter och med helt fel bakgrund

"Jag vill från djupet av mitt hjärta säga TACK och åter TACK för att du har skrivit boken "framgångsrik".
Den har på riktigt förändrat mitt liv. Gett mig smärtsamma insikter om mig själv som jag nu arbetar stenhårt med att förändra. Jag har bloggat och instagrammat om hur fantastisk den är och rekommenderar den till alla jag känner. Mitt ex är min ständiga följeslagare i handväskan, nerlusad med hundöron, tankar, funderingar och svar och den tänker jag behålla. Nu tar jag steget med något jag drömt om alldeles för länge och det är du som är en stor del i att jag vågar. Tack för att du skrev denna bok och tack för att du har förändrat mitt liv."

Tina, putasmellonme.com

"Jag har läst många så kallade framgångsböcker i mitt liv, det har ALDRIG hänt att jag läst ut en bok så fort.
Vilken känsloresa!! Hade högläsning för min man, ( jag brukar göra så när hans entreprenörshjärna brinner för mycket). Den här boken är helt unik, det finns en del i denna genre, men ingen som beskrivs på ett sådant pedagogiskt, träffsäkert sätt. Man känner trovärdigheten, man känner, energin, man känner all den kraft du lagt ner och det skapar respekt!! Med ett mod och ett sätt att bjuda på dig själv i boken, blir den så direkt att det inte går att sluta läsa, det går heller inte att ducka. Tack är ju ett för mesigt ord i dessa sammanhang! Men i alla fall, Tusen tack för att du valt och skriva den här boken. Som mina ungdomar säger DEN ÄGER!!"

Anna Bengelsdorff, Ellos

"Jag läser Framgångsrik och får den ena aha-upplevelsen efter den andra , jag är nog lite kär dig, för du skriver om mig och du har avslöjat mig . Nu har jag beslutat att mitt arbete de närmaste dagarna består av att läsa, och den här gången LÄSA din bok. Jag tar den till mig, jag antecknar , jag blir glad av dina träffsäkra provokationer, lägger boken ifrån mig för att reflektera, känner igen mig och känner igen min omgivning. Jag har läst böcker om personlig utveckling och karriärutveckling tidigare, begreppen är inte okända och jag har nått olika grad av inspiration, men ( förbjudet ord !!!) nu golvas jag och du öppnar mina ögon. Undrar om det är så här det känns att vara / bli religiös....."
Mia Rieder

"Boken var min resesällskap på flyget nyligen och jag kan sammanfatta att detta var en helt suverän bok: klarsynta, beska droppar serverade på klarspråk i krasshetens bleka lampsken; helbra! Jag har självt byggt bolag på mottot "Framgång är planerad, shit happens" och kan skriva under på allt i din bok med erfarenheter från företagandets skitiga skyttegravar.Jag har läst och studerat i hela mitt nyfikna liv och kan slå fast att detta är den bästa bok om personlig utveckling jag någonsin läst."
Ulf Engerby, Qbranch AB

Läs mer om boken och vad fler läsare tycker här...

Om artikelförfattaren:

Stefan Ekberg har skrivit ett fyrtiotal böcker om företagande och personlig utveckling och har grundat Bokförlaget Redaktionen och Ego förlag

Artikeln är skyddad med Google authorship

Lägg gärna till mig som vän på Facebook...

Veckans samvetsfråga:
När allt är sagt och gjort - har du då sagt mer än du har gjort?

Vill du lägga den här artikeln på din egen blogg eller hemsida?

Vi delar gärna med oss av innehåll men vill gärna ha en klickbar länk till www.smartare-liv.se i slutet av artikeln där du lägger upp den - av ren artighet såklart men också för att Google skapar problem för både din och vår sajt annars (Google gillar inte kopierat innehåll utan länkar till ursprungskällan och kan ranka ned både dig och oss).

Om du vill länka till artikeln blir vi såklart jätteglada.


Vill du ha fler liknande tips en gång i månaden?
Prenumerera gratis på månadsbrevet Smartare Liv här:

Smartare liv är tipsbrevet för dig som vill ha bättre balans i tillvaron. Du får konkreta tips om allt från personlig utveckling, konkreta råd om dina pengar, familjeliv och jobbet - allt för att du ska kunna leva ett smartare liv. Det är såklart GRATIS att prenumerera. Du får brevet varannan vecka och kan avsluta din prenumeration när du vill med bara en knapptryckning.

Här kan du se om en gratisprenumeration på "Smartare liv" är något för dig.

EXTRA BONUS - som prenumerant är du med i månadsutlottningen av bokpaket med böcker som hjälper dig att leva ett smartare liv.

Fyll i din e-postadress i rutan
Kom ihåg att alla uppgifter du lämnar till oss: namn, postadress och e-postadress - stannar i företaget. Din adress kommer inte att säljas, bytas eller delas med andra företag, organisa-tioner eller privatpersoner.


Smartare-liv.se är ett projekt inom Bokförlaget Redaktionen och Ego Förlag
Webbredaktör - frida@smartare-liv.se | Sitemap