Kundvagnen är tom
Dela denna sida på:
FacebookTwitterLinkedInGoogle BookmarksMyspaceTumblrRedditGoogle ReaderDiggDeliciousBlinkListStumbleUpon

5 viktiga saker du måste tänka på när du är singel


Sveriges populäraste tipsbrev om personlig utveckling
(prenumerera gratis själv längre ner på den här sidan)

Ibland är det tufft att vara singel, speciellt om du verkligen hellre skulle vilja leva i en relation. Här kommer en handfull viktiga saker som du måste påminna dig själv om när du tycker du är ensammast i världen.

1. Det är inget fel på mig
Strunta i uttrycket ”Det finns någon för alla i världen”. Det kan mycket väl vara sant, men du blir bara stressad av att tänka så om du inte har hittat någon partner än. Och påminn dig själv om att det inte är något fel på dig eller på din person bara för att du lever ensam. Du är alltid tillräckligt snygg, rolig, trevlig, intressant och spännande för någon.

2. Sluta älta det som kunde varit
Relationer tar slut. Folk förändras och går vidare. Det är lätt att tänka på hur det kunde ha varit om du inte gjorde si eller han/hon sa så. Men det är bara slöseri med tid och energi att försöka ändra på något som inte kan styra över längre.

3. Isolera dig inte
Umgås med vänner, gå på bio, konserter, utställningar och res. Chansen att träffa en ny partner är minimal om du inte visar att du finns och rör dig bland folk.

4. Var inte avundsjuk på andra

Det är lätt att säga ibland, men svårare att undvika om du ser dina vänner lyckliga med sina relationer. Men var glad för deras skull. Snart är det din tur – om du också vill träffa någon.

5. Utnyttja din frihet
Fokusera på fördelarna med att vara singel. Du kan göra precis vad du vill. Du kan styra din tillvaro och slipper tänka på någon annan än dig själv. Det här är en tid i livet när du kan bejaka ditt ego till max. Vad har du alltid drömt om att göra, men aldrig haft tid eller möjlighet att göra förut? Gör det nu!

NYHET för dig som tänker alldeles för lite på dig självt


Läs om hela innehållet:
Hur du blir din egen bästa vän


Om artikelförfattaren:

Stefan Ekberg har skrivit ett fyrtiotal böcker om företagande och personlig utveckling och har grundat Bokförlaget Redaktionen och Ego förlag

Artikeln är skyddad med Google authorship

Lägg gärna till mig som vän på Facebook...

Veckans samvetsfråga:
När allt är sagt och gjort - har du då sagt mer än du har gjort?

Vill du lägga den här artikeln på din egen blogg eller hemsida?

Vi delar gärna med oss av innehåll men vill gärna ha en klickbar länk till www.smartare-liv.se i slutet av artikeln där du lägger upp den - av ren artighet såklart men också för att Google skapar problem för både din och vår sajt annars (Google gillar inte kopierat innehåll utan länkar till ursprungskällan och kan ranka ned både dig och oss).

Om du vill länka till artikeln blir vi såklart jätteglada.


Vill du ha fler liknande tips en gång i månaden?Prenumerera gratis på månadsbrevet här:

Smartare liv är tipsbrevet för dig som vill ha bättre balans i tillvaron. Du får konkreta tips om allt från personlig utveckling, konkreta råd om dina pengar, familjeliv och jobbet - allt för att du ska kunna leva ett smartare liv. Det är såklart GRATIS att prenumerera. Du får brevet varannan vecka och kan avsluta din prenumeration när du vill med bara en knapptryckning.

Här kan du se om en gratisprenumeration på "Smartare liv" är något för dig.

EXTRA BONUS - som prenumerant är du med i månadsutlottningen av bokpaket med böcker som hjälper dig att leva ett smartare liv.

Fyll i din e-postadress i rutan
Kom ihåg att alla uppgifter du lämnar till oss: namn, postadress och e-postadress - stannar i företaget. Din adress kommer inte att säljas, bytas eller delas med andra företag, organisa-tioner eller privatpersoner.


Smartare-liv.se är ett projekt inom Bokförlaget Redaktionen och Ego Förlag
Webbredaktör - frida@smartare-liv.se | Sitemap