Kundvagnen är tom
Dela denna sida på:
FacebookTwitterLinkedInGoogle BookmarksMyspaceTumblrRedditGoogle ReaderDiggDeliciousBlinkListStumbleUpon

4 frågor du måste ställa dig själv om ditt förhållande verkligen är värt att satsa på


Sveriges populäraste tipsbrev om personlig utveckling
(prenumerera gratis själv längre ner på den här sidan)

1. Vill vi samma saker?
Har du och din partner samma framtidsmål? Varför inte? Vill båda ha barn i framtiden? Hur tänker ni er att ni ska bo? Ska ni stanna kvar på samma ort eller flytta?

2. Kan vi prata öppet med varandra?
Kommunikation är nyckeln till alla slags relationer. Finns det något som ni inte kan prata om? Finns det saker som ni omedvetet och medvetet undviker att föra på tal? Varför?

3. Hur grälar vi?
Lägger sig ilska lika snabbt som den blossar upp? Är någon av er långsint? Hur bra är ni på att ta hänsyn till varandra och kunna kompromissa?

4. Kan jag vara mig själv tillsammans med min partner?
Alla människor klistrar på sig olika slags masker tillsammans med olika människor. Kan du öppet visa vem du är under masken med din partner när ni är ensamma eller känner du att du alltid måste upprätthålla en viss attityd eller bete dig som det förväntas av dig?


NYHET som andra har gillat

Lär känna dig själv – 400 frågor som visar vem du är - egentligen

Om artikelförfattaren:

Stefan Ekberg har skrivit ett fyrtiotal böcker om företagande och personlig utveckling och har grundat Bokförlaget Redaktionen och Ego förlag

Artikeln är skyddad med Google authorship

Lägg gärna till mig som vän på Facebook...

Veckans samvetsfråga:
När allt är sagt och gjort - har du då sagt mer än du har gjort?

Vill du lägga den här artikeln på din egen blogg eller hemsida?

Vi delar gärna med oss av innehåll men vill gärna ha en klickbar länk till www.smartare-liv.se i slutet av artikeln där du lägger upp den - av ren artighet såklart men också för att Google skapar problem för både din och vår sajt annars (Google gillar inte kopierat innehåll utan länkar till ursprungskällan och kan ranka ned både dig och oss).

Om du vill länka till artikeln blir vi såklart jätteglada.


Vill du ha fler liknande tips en gång i månaden?Prenumerera gratis på månadsbrevet här:

Smartare liv är tipsbrevet för dig som vill ha bättre balans i tillvaron. Du får konkreta tips om allt från personlig utveckling, konkreta råd om dina pengar, familjeliv och jobbet - allt för att du ska kunna leva ett smartare liv. Det är såklart GRATIS att prenumerera. Du får brevet varannan vecka och kan avsluta din prenumeration när du vill med bara en knapptryckning.

Här kan du se om en gratisprenumeration på "Smartare liv" är något för dig.

EXTRA BONUS - som prenumerant är du med i månadsutlottningen av bokpaket med böcker som hjälper dig att leva ett smartare liv.

Fyll i din e-postadress i rutan
Kom ihåg att alla uppgifter du lämnar till oss: namn, postadress och e-postadress - stannar i företaget. Din adress kommer inte att säljas, bytas eller delas med andra företag, organisa-tioner eller privatpersoner.


Smartare-liv.se är ett projekt inom Bokförlaget Redaktionen och Ego Förlag
Webbredaktör - frida@smartare-liv.se | Sitemap