I din kundvagn:
Kundvagnen är tom

Bättre relationer

5 tips för att passionen vid liv i ert förhållande
Vardagsrutiner är en klassisk romantikdödare. Men det går att hålla kärleken vid liv även om man måste stångas med vardagspusslet och tycker att tiden bara försvinner.

1. Skriv ett kärleksbrev
Smussla ned en liten lapp med några kärleksfulla ord i din partners väska, kappficka eller skicka som sms när han/hon minst anar det. Låt din partner få veta att du verkligen bryr dig om honom/henne. Ta inte för givet att ni vet att den ena uppskattar den andra. Och använd inte frasen ”Jag älskar dig” som en synonym för ”Vi ses senare”.

2. Åk hemifrån
Boka en natt på ett hotell och rå om varandra. Se till att göra ett rejält avbrott från alla måsten och enformiga vardagssysslor. Skapa lite andrum för er kärlek och unna er lite lyx i vardagen.

3. Uppvakta din partner
Skäm bort din partner med en överraskande present. Det kan vara allt från ett smycke, en bukett blommor till en spabehandling, en barnfri kväll eller en lunch på tu man hand. Så länge ni uppvaktar varandra ger ni också romantiken en chans att hänga kvar. Det här handlar också om att visa uppskattning genom att ge din partner komplimanger.

4. Laga mat tillsammans
Matlagning kan vara väldigt sensuell – om man anstränger sig lite och inte bara stressar fram korv och makaroner i sista minuten. Köp hem ingredienser till en lyxig måltid tillsammans och laga maten tillsammans. Det skapar närhet och gemenskap. Och se till att äta i lugn och ro.

5. Rör vid varandra
Även om tiden och orken inte riktigt alltid finns, så finns det alltid tid för en kram eller en puss. Det viktiga är att ni rör vid varandra, så ofta ni kan. Beröring är kärlek – även när man inte har tid.

Andra läser om...

Dela denna sida på:
FacebookTwitterLinkedInGoogle BookmarksMyspaceTumblrRedditGoogle ReaderDiggDeliciousBlinkListStumbleUponMSNReporter
Artikeln är skyddad med Google authorship

Våra mest sålda böcker

Våra mest lästa artiklar

Smartare-liv.se är ett projekt inom Bokförlaget Redaktionen och Ego Förlag
Webbredaktör - frida@smartare-liv.se