I din kundvagn:
Kundvagnen är tom

Bättre relationer

5 saker som du aldrig ska göra före sex
1. Undvik kryddstark mat
Kryddstark mat har en förmåga att göra sig påmind när man helst av allt inte vill det – dålig andedräkt och en orolig mage är till exempel ingen bra start på en stämningsfull kärleksstund.

2. Drick inte för mycket alkohol
Ett par glas alkohol kan lätta upp stämningen, men var på din vakt. Sex blir aldrig riktigt bra om en av er eller båda är för berusade. En studie från University of Missouri-St. Louis visar också att 11 % av alla som dricker alkohol före sex får problem att få orgasm – och det gäller både män och kvinnor.

3. Nobba eltandborsten
Ett konstigt råd kan tyckas, men flera studier har visat att tandborstning med eltandborste före sex kan orsaka små munsår som i sin tur ökar mottagligheten för könssjukdomar.

4. Raka dig inte samma dag
Huden är känslig och en nyrakad hud gör dig också mer mottaglig för infektioner, så se till att raka dig minst en dag innan du planerar få till det i sängen.

5. Skippa matsexet
Det blir ändå aldrig lika sexigt som på film. Förutom kladd och misslyckade matlekar finns det en överhängande risk att maten (det mesta innehåller socker) orsakar olika typer av svampinfektioner.

Andra läser om...

Dela denna sida på:
FacebookTwitterLinkedInGoogle BookmarksMyspaceTumblrRedditGoogle ReaderDiggDeliciousBlinkListStumbleUponMSNReporter
Artikeln är skyddad med Google authorship

Våra mest sålda böcker

Våra mest lästa artiklar

Smartare-liv.se är ett projekt inom Bokförlaget Redaktionen och Ego Förlag
Webbredaktör - frida@smartare-liv.se