Kundvagnen är tom
Dela denna sida på:
FacebookTwitterLinkedInGoogle BookmarksMyspaceTumblrRedditGoogle ReaderDiggDeliciousBlinkListStumbleUpon

3 enkla sätt att göra livet enklare och roligare på jobbet


Sveriges populäraste tipsbrev om personlig utveckling
(prenumerera gratis själv längre ner på den här sidan)

Har du precis börjar jobba igen efter semestern och får ångest bara du tänker på att kliva ur sängen? Så är det för de flesta. Men det finns hjälp:

1. Engagera dig
Ta reda på med vad det verkligen innebär att jobba på företaget du är anställd på. Vilken betydelse har du? Vilken roll spelar du i det hela stora? Om du vet varför det är viktigt att du gör det du gör varje dag blir det också lättare att motivera sig själv att bli mer engagerad i verksamheten.

2. Be om nya arbetsuppgifter
Visa att du finns, att du vill utvecklas och göra skillnad. Be om nya arbetsuppgifter, byt avdelning eller be att få vidareutbilda dig med kurser.

3. Gör din röst hörd
Tig inte om du känner dig illa behandlad, åsidosatt eller om du har idéer som kan förändra eller förbättra ditt eget eller hela företagets verksamhet. Gör din röst hörd.


Lästips som andra har gillat

Handbok i att misslyckas – humor om hur du blir som folk är mest

Om artikelförfattaren:

Stefan Ekberg har skrivit ett fyrtiotal böcker om företagande och personlig utveckling och har grundat Bokförlaget Redaktionen och Ego förlag

Artikeln är skyddad med Google authorship

Lägg gärna till mig som vän på Facebook...

Veckans samvetsfråga:
När allt är sagt och gjort - har du då sagt mer än du har gjort?

Vill du lägga den här artikeln på din egen blogg eller hemsida?

Vi delar gärna med oss av innehåll men vill gärna ha en klickbar länk till www.smartare-liv.se i slutet av artikeln där du lägger upp den - av ren artighet såklart men också för att Google skapar problem för både din och vår sajt annars (Google gillar inte kopierat innehåll utan länkar till ursprungskällan och kan ranka ned både dig och oss).

Om du vill länka till artikeln blir vi såklart jätteglada.

Vill du ha fler liknande tips en gång i månaden?Prenumerera gratis på månadsbrevet här:

Smartare liv är tipsbrevet för dig som vill ha bättre balans i tillvaron. Du får konkreta tips om allt från personlig utveckling, konkreta råd om dina pengar, familjeliv och jobbet - allt för att du ska kunna leva ett smartare liv. Det är såklart GRATIS att prenumerera. Du får brevet varannan vecka och kan avsluta din prenumeration när du vill med bara en knapptryckning.

Här kan du se om en gratisprenumeration på "Smartare liv" är något för dig.

EXTRA BONUS - som prenumerant är du med i månadsutlottningen av bokpaket med böcker som hjälper dig att leva ett smartare liv.

Fyll i din e-postadress i rutan
Kom ihåg att alla uppgifter du lämnar till oss: namn, postadress och e-postadress - stannar i företaget. Din adress kommer inte att säljas, bytas eller delas med andra företag, organisa-tioner eller privatpersoner.


Smartare-liv.se är ett projekt inom Bokförlaget Redaktionen och Ego Förlag
Webbredaktör - frida@smartare-liv.se | Sitemap