Kundvagnen är tom
Dela denna sida på:
FacebookTwitterLinkedInGoogle BookmarksMyspaceTumblrRedditGoogle ReaderDiggDeliciousBlinkListStumbleUpon

4 tips på hur du kan plocka fram det allra bästa ur dig


Sveriges populäraste tipsbrev om personlig utveckling
(prenumerera gratis själv längre ner på den här sidan)

1. Rannsaka dina talanger och bästa egenskaper
För att lyckas med något måste man vara bra på det också. Titta lite närmare på vilka talanger och speciella egenskaper du har som du kan dra nytta av och som du kanske glömt bort. Var inte klädsamt blygsam nu – sparka ut dina allra bästa sidor i rampljuset och använd dem till att göra skillnad i ditt liv.

2. Tänk på ditt förflutna
Vad var det som gjorde dig allra lyckligast när du var yngre? Varför blev du så glad och entusiastisk av det? Kan du göra mer av det idag?
Om du svarar nej, varför inte? Vad krävs för att du ska förändra din tillvaro för att hitta tillbaka till den känslan?

3. Våga drömma
Gör det – dröm stort. Dröm orealistiskt. I drömmarna finns det inga begränsningar. Att drömma är aldrig slöseri med tid, tvärtom. Drömmar är livsnödvändiga för att orka med vardagen och en bottenlös källa till nya idéer och planer. Vad drömmer du om allra mest? Varför tror du att du inte kan förverkliga den drömmen?

4. Ta mer risker

Om fortsätter att göra som du alltid har gjort kommer du att få precis det du alltid fått. Och handen på hjärtat – hur upphetsande är det egentligen? Satsa på att kliva ut ur din komfortzon lite i taget och utmana din bekvämlighet och dina rädslor. Brukar du gå till höger, så gå åt vänster istället nästa gång. Förändringar är livsviktiga. De behöver inte vara stora varje gång. Det viktigaste är att du vågar ta lite fler risker och bryta gamla vanor och mönster.

Hur du motiverar dig själv när allt suger

Hur du motiverar dig själv när allt suger

"Det är invikta sidor, understrykningar och det känns som att jag var tillbaka i skolbänken och läste favoritämnet igen. Det är så mycket som är bra att det är svårt att börja. Jag gillar tonen, ämnena och det konkreta tilltalet. Det här kan vara den bästa bok jag har läst inom ämnet personlig utveckling. Och då har jag läst många!"
Henrik Persson, Hisingen

"Jag fick den här boken i handen av en vän som läst den. Han tyckte att jag behövde lyftas upp och jag var skeptisk till att en bok skulle kunna hjälpa mig med det. Men snart satt jag där och log. Fantastisk bok som verkligen visar konkret hur man ska få fart på sig själv. Jag ska snart köpa ett exemplar själv."
Daniela Björklund, Sigtuna

"Det bästa med boken är att den är rolig också. Författaren har en skön förmåga att både visa hur man ska göra och samtidigt skoja om våra tillkortakommanden som människor. Kul. Bra. Rekommenderas."
Krister Nordström, Vellinge

"Den här boken har hjälpt mig att göra mina arbetsveckor mycket roligare. Jag har känt mig träffad många gånger och skulle vilja spela tillbaka tiden 20-30 år och gjort saker annorlunda från början."
Peter Stensson, Oxie

Läs mer om boken och vad fler läsare tycker här...

Om artikelförfattaren:

Stefan Ekberg har skrivit ett fyrtiotal böcker om företagande och personlig utveckling och har grundat Bokförlaget Redaktionen och Ego förlag

Artikeln är skyddad med Google authorship

Lägg gärna till mig som vän på Facebook...

Veckans samvetsfråga:
När allt är sagt och gjort - har du då sagt mer än du har gjort?

Vill du lägga den här artikeln på din egen blogg eller hemsida?

Vi delar gärna med oss av innehåll men vill gärna ha en klickbar länk till www.smartare-liv.se i slutet av artikeln där du lägger upp den - av ren artighet såklart men också för att Google skapar problem för både din och vår sajt annars (Google gillar inte kopierat innehåll utan länkar till ursprungskällan och kan ranka ned både dig och oss).

Om du vill länka till artikeln blir vi såklart jätteglada.

Vill du ha fler liknande tips en gång i månaden?Prenumerera gratis på månadsbrevet här:

Smartare liv är tipsbrevet för dig som vill ha bättre balans i tillvaron. Du får konkreta tips om allt från personlig utveckling, konkreta råd om dina pengar, familjeliv och jobbet - allt för att du ska kunna leva ett smartare liv. Det är såklart GRATIS att prenumerera. Du får brevet varannan vecka och kan avsluta din prenumeration när du vill med bara en knapptryckning.

Här kan du se om en gratisprenumeration på "Smartare liv" är något för dig.

EXTRA BONUS - som prenumerant är du med i månadsutlottningen av bokpaket med böcker som hjälper dig att leva ett smartare liv.

Fyll i din e-postadress i rutan
Kom ihåg att alla uppgifter du lämnar till oss: namn, postadress och e-postadress - stannar i företaget. Din adress kommer inte att säljas, bytas eller delas med andra företag, organisa-tioner eller privatpersoner.


Smartare-liv.se är ett projekt inom Bokförlaget Redaktionen och Ego Förlag
Webbredaktör - frida@smartare-liv.se | Sitemap