Kundvagnen är tom
Dela denna sida på:
FacebookTwitterLinkedInGoogle BookmarksMyspaceTumblrRedditGoogle ReaderDiggDeliciousBlinkListStumbleUpon

3 orsaker till varför du måste hitta ditt syfte i livet


Sveriges populäraste tipsbrev om personlig utveckling
(prenumerera gratis själv längre ner på den här sidan)

1. Utan ett syfte slösar du bort din tid
Vi känner oss stressade och upptagna och får aldrig tiden att räcka till. Orsaken är att vi gör en massa saker samtidigt och blir splittrade och ofokuserade – vilket leder till att vi sällan eller aldrig hinner göra klart någonting. Vi kastar oss från det ena till det andra utan mål eller mening. Ett syfte är någonting som du verkligen älskar att göra och som får dig att må bra. Vad vill du helt ägna din tid åt? När du vet det, så har du också hittat ditt syfte.

2. Fokusera på vad som är viktigt
När du vet vilket ditt syfte är, så vet du också vad som är viktigt att lägga tid på. Då kommer du heller inte att slösa bort värdefull tid på sådant som inte leder dig närmare ditt mål.

3. Fira att du lyckats med något
Många gör misstaget att bara fira när man nått sitt slutmål – som många aldrig når. Att aldrig får tillfälle att känna sig nöjd och motiverad att fortsätta sträva framåt gör att vi tappar ork och lust. Fira dina små delmål rejält istället. Det finns ingen mening med att fira ett halvfärdigt resultat som kanske aldrig någonsin blir klart.


NYHET som andra har gillat

Lär känna dig själv – 400 frågor som visar vem du är - egentligen

Om artikelförfattaren:

Stefan Ekberg har skrivit ett fyrtiotal böcker om företagande och personlig utveckling och har grundat Bokförlaget Redaktionen och Ego förlag

Artikeln är skyddad med Google authorship

Lägg gärna till mig som vän på Facebook...

Veckans samvetsfråga:
När allt är sagt och gjort - har du då sagt mer än du har gjort?

Vill du lägga den här artikeln på din egen blogg eller hemsida?

Vi delar gärna med oss av innehåll men vill gärna ha en klickbar länk till www.smartare-liv.se i slutet av artikeln där du lägger upp den - av ren artighet såklart men också för att Google skapar problem för både din och vår sajt annars (Google gillar inte kopierat innehåll utan länkar till ursprungskällan och kan ranka ned både dig och oss).

Om du vill länka till artikeln blir vi såklart jätteglada.


Vill du ha fler liknande tips en gång i månaden?Prenumerera gratis på månadsbrevet här:

Smartare liv är tipsbrevet för dig som vill ha bättre balans i tillvaron. Du får konkreta tips om allt från personlig utveckling, konkreta råd om dina pengar, familjeliv och jobbet - allt för att du ska kunna leva ett smartare liv. Det är såklart GRATIS att prenumerera. Du får brevet varannan vecka och kan avsluta din prenumeration när du vill med bara en knapptryckning.

Här kan du se om en gratisprenumeration på "Smartare liv" är något för dig.

EXTRA BONUS - som prenumerant är du med i månadsutlottningen av bokpaket med böcker som hjälper dig att leva ett smartare liv.

Fyll i din e-postadress i rutan
Kom ihåg att alla uppgifter du lämnar till oss: namn, postadress och e-postadress - stannar i företaget. Din adress kommer inte att säljas, bytas eller delas med andra företag, organisa-tioner eller privatpersoner.


Smartare-liv.se är ett projekt inom Bokförlaget Redaktionen och Ego Förlag
Webbredaktör - frida@smartare-liv.se | Sitemap