Kundvagnen är tom
Dela denna sida på:
FacebookTwitterLinkedInGoogle BookmarksMyspaceTumblrRedditGoogle ReaderDiggDeliciousBlinkListStumbleUpon

5 saker som du inte visste gör dig mer attraktiv – och det har ingenting med ditt utseende att göra


Sveriges populäraste tipsbrev om personlig utveckling
(prenumerera gratis själv längre ner på den här sidan)


Utseendet säger mycket om en person, men långt ifrån allt. Ett snyggt yttre är värdelöst i längden utan ett personligt inre. Här listar vi sex saker som kan få vem som helst på fall.

1. Var alltid trevlig – mot alla
Snälla och trevliga människor är underskattade. Idag är alla så självupptagna och stressade, så den som verkligen tar sig tid med en annan person och uppträder vänligt och trevlig sticker ut på ett positivt sätt, mer än någonsin förut.


2. Samla dina vänner runt dig
7. Studier har visat att människor tenderar att uppfattas som mer attraktiva när de är omgivna av andra människor i grupp. Du behöver inte umgås i stora sällskap för att få ögonen på dig, det räcker med att omge dig med några av dina närmaste vänner.

3. Visa engagemang
Människor som är positiva och visar framåtanda uppfattas alltid som mer attraktiva. Ta initiativ och kom med förslag och idéer på vad du och en dejt kan göra.

4. Använd humor

Forskning har visat att vår förmåga att le och skratta inte bara är en nödvändighet för vår överlevnad, utan också något som uppfattas som mycket attraktivt att det motsatta könet. Här gäller det förstås att vara lite smidig och lyhörd. Alla gillar inte samma slags humor.

5. Ge komplimanger
Att ge andra människor komplimanger fungerar alltid perfekt som isbrytare och för att göra motparten glad och själv känna sig uppskattad och attraktiv. Det kan handla om småsaker, som en ny topp eller ett fint leende. Ännu bättre är det om du kan ge en person komplimanger för inre egenskaper istället för att fokusera på yttre attribut. Det viktigaste är att du är ärlig med vad du säger, annars kommer personen snart genomskåda dig.


Hur du motiverar dig själv när allt suger

Hur du motiverar dig själv när allt suger

"Det är invikta sidor, understrykningar och det känns som att jag var tillbaka i skolbänken och läste favoritämnet igen. Det är så mycket som är bra att det är svårt att börja. Jag gillar tonen, ämnena och det konkreta tilltalet. Det här kan vara den bästa bok jag har läst inom ämnet personlig utveckling. Och då har jag läst många!"
Henrik Persson, Hisingen

"Jag fick den här boken i handen av en vän som läst den. Han tyckte att jag behövde lyftas upp och jag var skeptisk till att en bok skulle kunna hjälpa mig med det. Men snart satt jag där och log. Fantastisk bok som verkligen visar konkret hur man ska få fart på sig själv. Jag ska snart köpa ett exemplar själv."
Daniela Björklund, Sigtuna

"Det bästa med boken är att den är rolig också. Författaren har en skön förmåga att både visa hur man ska göra och samtidigt skoja om våra tillkortakommanden som människor. Kul. Bra. Rekommenderas."
Krister Nordström, Vellinge

"Den här boken har hjälpt mig att göra mina arbetsveckor mycket roligare. Jag har känt mig träffad många gånger och skulle vilja spela tillbaka tiden 20-30 år och gjort saker annorlunda från början."
Peter Stensson, Oxie

Läs mer om boken och vad fler läsare tycker här...

Om artikelförfattaren:

Stefan Ekberg har skrivit ett fyrtiotal böcker om företagande och personlig utveckling och har grundat Bokförlaget Redaktionen och Ego förlag

Artikeln är skyddad med Google authorship

Lägg gärna till mig som vän på Facebook...

Veckans samvetsfråga:
När allt är sagt och gjort - har du då sagt mer än du har gjort?

Vill du lägga den här artikeln på din egen blogg eller hemsida?

Vi delar gärna med oss av innehåll men vill gärna ha en klickbar länk till www.smartare-liv.se i slutet av artikeln där du lägger upp den - av ren artighet såklart men också för att Google skapar problem för både din och vår sajt annars (Google gillar inte kopierat innehåll utan länkar till ursprungskällan och kan ranka ned både dig och oss).

Om du vill länka till artikeln blir vi såklart jätteglada.


Vill du ha fler liknande tips en gång i månaden?
Prenumerera gratis på månadsbrevet här:

Smartare liv är tipsbrevet för dig som vill ha bättre balans i tillvaron. Du får konkreta tips om allt från personlig utveckling, konkreta råd om dina pengar, familjeliv och jobbet - allt för att du ska kunna leva ett smartare liv. Det är såklart GRATIS att prenumerera. Du får brevet varannan vecka och kan avsluta din prenumeration när du vill med bara en knapptryckning.

Här kan du se om en gratisprenumeration på "Smartare liv" är något för dig.

EXTRA BONUS - som prenumerant är du med i månadsutlottningen av bokpaket med böcker som hjälper dig att leva ett smartare liv.

Fyll i din e-postadress i rutan
Kom ihåg att alla uppgifter du lämnar till oss: namn, postadress och e-postadress - stannar i företaget. Din adress kommer inte att säljas, bytas eller delas med andra företag, organisa-tioner eller privatpersoner.


Smartare-liv.se är ett projekt inom Bokförlaget Redaktionen och Ego Förlag
Webbredaktör - frida@smartare-liv.se | Sitemap