Kundvagnen är tom
Dela denna sida på:
FacebookTwitterLinkedInGoogle BookmarksMyspaceTumblrRedditGoogle ReaderDiggDeliciousBlinkListStumbleUpon

Lyckliga relationer - 228 hemligheter om hur man gör en bra relation - fantastiskLägg i kundvagnen
Författare:
Stefan Ekberg
Jämför priset
Adlibris - 230 kr
Bokus - 227 kr
CDON - 212 kr
Hos oss just nu - 146 kr
Frakten kostar bara 39 kronor inom Sverige, hur många böcker du än beställer! Alla beställningar över 700 kronor skickas fraktfritt.
Klicka här för vår köpinformation


Det finns hundratals undersökningar om vad som skapar lyckliga relationer.

Men du behöver inte läsa alla - det har vi redan gjort. Innehållet, knepen och hemligheterna med lyckliga relationer kan sammanfattas med den här boken.

Hemligheten?
De lyckligaste paren gör massor av häpnadsväckande enkla saker som alla kan göra varje dag för att få en relation som inte bara stannar till och är "bra" utan som blir fantastisk.

Det är vad den upplyftande boken handlar om. Hur du kan göra. Hur ni kan göra.

Här får du 228 enkla påminnelser om hur man gör en bra relation - fantastisk.


Så här tycker läsarna

”Det som jag gillar bäst med boken är att den har tydliga konkreta beskrivningar, lättläst. Boken lyckliga relationer har hjälpt mig att bli en bättre partner och en närmare relation med tjejen – jag kan verkligen rekommendera alla att läsa boken!”
Johan Lindberg, Gävle

"Jag har testat flera av tipsen och det har varit både roligt och gett fint resultat. Min make och jag har börjat att planera in en date en gång i månaden tips 109 i boken. Detta har gett oss något roligt att se fram emot i vardagsstressen samt jag tycker nog att det har gjort att vi börjar prata mer om oss två och inte bara familjen, vi har två barn. Vi är dessutom väldans bra på att ordna middagar tillsammans med våra vänner, men glömmer ofta bort oss två. Tips 110, ta mycket foton, har vi alltid gjort, men vi tittar väldigt sällan på dem. Nu har vi faktiskt satt oss ner två kvällar och titta på korten och sett några filmer vilket har gett mycket skratt och goa minnen, det svetsar verkligen samman en. Tips 159, miljöombyte är alltid nyttigt stämmer så väl. Har man kört fast och surar på varandra så är det bra att bryta detta mönster med ett miljöombyte. Det kan även vara bra att göra detta tillsammans med vänner, för då kan samtalstonen lossna och det går lättare att ta upp saker på ett lugnt sätt. Tips 171, Lär av gamla misstag, är så självklar, men jag tror att man sällan gör detta tillsammans. Utan jag tror att man ofta reflekterar själv och försöker förändra både sig själv och sin partner, vilket är dömt att misslyckas när det gäller att förändra sin partner. Att sätta sig ner och prata med varandra vad vi kunde ha gjort annorlunda för att inte hamna i samma situation igen är något som jag tänkte att vi skulle testa.
Slutligen stort tack för en mycket bra och praktisk bok."
Jeanette De Stefano, Tyresö

"Här har vi en bok som skulle kunna rädda tusentals förhållanden varje år. För mig är det tyvärr försent. Om jag hade läst den här boken två år tidigare så kanske min älskade hade varit kvar hos mig. Tack ändå."
Vill vara anonym

"Jag gillar att det går att använda boken som en manual och att testa saker varje dag. Alla tips passar ju inte alla men många gör det och jag och min fru har en bra relation men med den här boken kommer den garanterat att bli som ni lovar – fantastisk. Allt handlar om att jobba för det."
Jonas Svensson, Stockholm

”Att hålla en relation varm och levande är ett arbete och den här boken hjälper verkligen till med det arbetet. Tack för att ni har skrivit den.”
Karin Lindgren, Vallentuna

"Jag gillar att den har så olika tips. Det gör att den kan passa alla som vill hålla sin relation vid liv. Själv har jag gömt den och använder den för att överraska min fru och bli lite mer spontan och mindre gnällig. Det fungerar."
Thomas Bengtsson, Skogås

"Jag älskar den. Tipsen, formatet, påminnelserna om att man faktiskt måste jobba lite för att hålla lågan vid liv. Tack."
Christina Karlsson, Göteborg

"Det bästa är att man kan ha den när det blir lite tråkigt i en relation. När hösten slår till och man gärna blir sittande som två påsar framför TV:n. Boken ger så bra tips om hur man får upp energin och suget igen. Jag har till och med fått med min man på en date. Det trodde jag aldrig."
Veronica Robertsson, Göteborg

"Jag har gett bort boken till min man som borde lära sig mer om hur man vårdar sin relation. Han har faktiskt läst den. Nu är det upp till bevis."
Linnea i Provence

Så här går det till:

  • Vi skickar alla beställningar direkt till dig med en faktura i så du slipper krångla med postförskott.
  • Normalt skickas din beställning samma dag (om du beställer före klockan 14 00)
  • Du har 30 dagars returrätt om du inte är nöjd med din beställning.
  • Moms 6% och frakt 39 kronor tillkommer för varje beställning.
Beställ boken här:
Fyll i önskat antal och klicka på "Lägg i kundvagnen" så hamnar boken i din kundvagn, som du finner högst upp på sidan. När du lagt de böcker du vill köpa i vagnen klickar du på "Till Kassan" för att slutföra och skicka in din beställning till oss.
Bok Pris Antal
Lyckliga relationer - 228 hemligheter om hur man gör en bra relation - fantastisk 146 kr
 


Smartare-liv.se är ett projekt inom Bokförlaget Redaktionen och Ego Förlag
Webbredaktör - frida@smartare-liv.se | Sitemap