I din kundvagn:
Kundvagnen är tom

Böcker om personlig utveckling


Grattis!
Den här boken ingår i vår kampanj med bonusböcker. Om du beställer den här boken idag så kommer du att få välja en bonusbok ur vårt sortiment innan du checkar ut i kassan

Jag vill - Jag kan - Jag ska!

Författare:
Thomas Nilsson
249 kr
✔ I lager   ✔ Fri frakt
✔ Öppet köp i 30 dagar

Dåligt självförtroende är något som de flesta av oss drabbas av förr eller senare. För somliga handlar det bara om tillfälliga svackor, för andra blir problemet större och mer långvarigt. Onödigt långvarigt och onödigt stort eftersom det faktiskt finns konkret hjälp att få.

(Läs gärna längre ner vad andra tycker om boken).


I den här boken kan du bland annat läsa:

• Hitta mig själv? Jag visste inte ens att jag var försvunnen!
• Vem är John och varför måste alla följa efter honom?
• Förändra det du kan, strunta i allt det andra!
• Gör som du brukar – fast precis tvärtom

• Kapa navelsträngen och bli kvitt ditt beroende av andra människor
• Spola skuldkänslorna och ge Martin Luther en ny chans
• Säg vad du menar och mena vad du säger – och sluta be om ursäkt för dig själv
• Alla har ett syfte – så upptäcker du ditt

• Våga misslyckas – det är en förutsättning för att nå framgång
• Lär dig bli optimist
• Väntar du också bara på att bli avslöjad?

• Ett litet ”o” är tillräckligt för att ge dåligt samvete
• Bryt dig ut ur din trygghetsholk nu
• Städa ut ditt förflutna och se framåt
• Ett kapitel speciellt för dig som har bråttom

… Och många fler effektiva råd, provokativa tankar och inspirerande tips på hur du skapar ett nytt, fantastiskt självförtroende.

Så här tycker läsarna:

”Boken hjälper mig varje gång jag tappat tron och drömmarna. Jag önskar jag kunde skriva att jag sträckläste den, men då hade ju inte boken fyllt sitt syfte. Jag hinner nämligen bara något kapitel åt gången innan jag åter är en “doer” och i full färd med nya planer! Tack för mycket kloka ord och för att jag får vara jag, för jag VILL, jag KAN och jag SKA! =) Den ger mig inspiration och påminner mig om vad som är viktigt för mig. ”
Nathalie Andersson

”På ett lättsamt och trevligt sätt tog boken mig tillbaka till mig själv. Många "livscoach-tips" är antingen så analyserande så man till slut tror att allt man gjort i livet har varit fel. Andra är så äckelhurtiga så man tröttnar på att läsa/lyssna efter fem minuter. Den här boken är full med tips och trix som är lätta att ta till sig var man än är i livet och man känner att man växer i lagom takt. Boken har hjälpt mig enormt. Den ligger på nattduksbordet och jag läser något passande kapitel i den så fort jag börjar känna mig lite låg. Superbra och billig form av terapi! Jag vill-jag kan-jag ska har (tillsammans med boken Rivstart) hjälpt mig att ta steget för att förverkliga min dröm, att starta eget företag och bli min egen chef. Efter lite peppning från boken tog jag mod till mig och sade upp mig från mitt jobb, ett jobb som inte har varit roligt på många år, på en arbetsplats som enbart andas kaos, knäckta medarbetare utan framtidstro osv. Jag har tipsat mina kollegor om den här boken. Risken är att det blir tomt på arbetsplatsen om alla läser den.”
Agneta Hermansson, AH Stallkonsult

"Boken ifrågasätter mycket och konfronterar tankar som man har! Man får aha-upplevelser och man kan se på saker från olika synvinklar. Den är lättläst och har ett bra format!"
Paul Spartalis

"Boken innehåller många användbara tips när man kört fast och det känns tungt med försäljningen. Den är mycket lättläst och rekommenderas av mig."
Michael, Eksit Data

"Jag köpte boken ”Jag vill – jag kan – jag ska” till en mycket kunnig kollega som gör ett bra jobb men behöver stärka sitt självförtroende och förstå hur bra jobb hon gör.
Det gör mig gott att hjälpa henne att bli starkare och må ännu bättre i sitt yrkesliv."
Börje Johansson, Hill-Rom Liko Nordic

"Boken Jag vill-jag- kan-jag ska är verkligen bra! Skall ta med den på min semester till jul och lusläsa varenda sida. Har läst den en gång och har följande kommentarer:
1. Hur man tänker positivt och blir optimist är synnerligen tänkvärda
2. Gör saker direkt och vänta inte
3. Sätta upp enkla mål och ro dessa iland
4. Gräv inte i gamla saker utan satsa framåt på det nya som man kan förändra
5. Bygga upp självförtroendet är mycket viktigt"
Curt Bergquist


Köpinformation

Vi levererar din beställning på två dagar

Bakom den här sajten ligger Bokförlaget Redaktionen AB (Finalist i Årets företagare i Stockholm ) och Ego Förlag AB, två bokförlag med lång tradition av kundvård bakom sig. Du kan vara trygg när du beställer från den här sidan.

Vi skickar din beställning med en faktura i, så du du slipper stå på Posten och krångla med postförskott - och dessutom får du se din beställning innan du betalar för den. Du har alltid 30 dagars returrätt så det är riskfritt att beställa från den här sidan.
Dela denna sida på:
FacebookTwitterLinkedInGoogle BookmarksMyspaceTumblrRedditGoogle ReaderDiggDeliciousBlinkListStumbleUponMSNReporter

Andra har även köpt

Smartare-liv.se är ett projekt inom Bokförlaget Redaktionen och Ego Förlag
Webbredaktör - frida@smartare-liv.se