I din kundvagn:
Kundvagnen är tom

Böcker om familjeliv och relationer

Så ger du ditt barn ett fantastiskt självförtroende

Författare:
Thomas Nilsson
249 kr
✔ I lager   ✔ Fri frakt
✔ Öppet köp i 30 dagar

Som föräldrar älskar vi våra barn. Vi vill göra allt för att ge dem en bra uppväxt.

Men det är inte konstigt om vi själva ibland känner oss lika vilsna och otillräckliga.

Hur kan jag som förälder bäst hjälpa mitt barn att bli en trygg, lycklig och självständig individ?

Hur kan jag ge mitt barn ett bättre självförtroende?

Svaren finns i den här boken.
Här får du 199 positiva och konkreta tips som verkligen gör skillnad.
Så här tycker läsarna:

"Åh, vilken bra bok Thomas har skrivit. Vi har haft en väldigt blyg liten tjej länge och med alla bra övningar och tips i boken så börjar hon öppna upp sig. Tack för en fantastisk bok!"
Petra Nilsson, mamma till Emma

"Underbar bok som verkligen ger idéer om vad man kan göra för att få barnen att tro mer på sig själva, men inte bara det, vi föräldrar har också fått en uppryckning och tänker mer på vad vi gör och vad vi säger. Tack."
Ann-Louise Berg

"Härlig bok som ger så många bra tips om hur man kan göra. Man gör inte bara barnen en tjänst, man blir själv bättre :-)"
Frida Berggren

"Det finns så mycket skrivet och så många krav på oss föräldrar idag. Det är bloggar och artiklar om hur man ska göra och vara. Jobbigt. Men så lånade jag den här boken av en vän och kände att Thomas Nilsson borde skriva alla de där artiklarna. Det är så självklart när man läser. Så bra och så nära. Nu ska jag beställa ett eget exemplar."
Alice Johansson, mamma till Chloe

"Jag bara älskar era handfasta råd som alltid är rakt på sak utan krusiduller. Tack för den här boken som gjort stor skillnad för mig och min sambo. Vi har lärt oss att tänka mer lika och göra mer lika. Mindre bråk hemma och vår son känner det också, det märks på honom. Tack igen!"
Ida Jörgensen

"Lustigt nog är det kanske jag som har fått mest självförtroende av boken. Jag växte upp i en konstig familj utan styrsel och kände mig osäker i papparollen. Den här boken har gjort stor skillnad för mig. Jag är modigare och litar mer på mina instinkter."
Markus i Danderyd


Bakgrund till den här boken

Tänk om man kunde försäkra sig mot vad som helst …

I en perfekt värld hade det förstås varit möjligt och alla föräldrar hade genast börjat fundera; Vad skulle jag allra helst vilja försäkra mina barn mot? Det är också något som försäkringsbolaget Trygg-Hansa tagit fasta på. Man har gjort flera undersökningar på det temat.

2010 sa 42 % av föräldrarna att de helst skulle vilja försäkra sitt barn mot dåligt självförtroende. Det var den överlägset mest önskade försäkringen.

Resultatet blev detsamma när Trygg-Hansa gjorde en ny undersökning 2012. Rädslan för dåligt självförtroende hamnade i topp igen, men då var vi ännu oroligare. Varannan förälder ville försäkra sitt barn mot dåligt självförtroende 2012.

Och det är inte så konstigt. Världen har blivit hårdare och kallare. Kraven och förväntningarna ökar på våra barn. Det gör att de känner sig allt mer vilsna, osäkra och otillräckliga och det dåliga självförtroendet sjunker allt längre ned i åldrarna.

Den här bokens jobb är att ge dig verktygen att hjälpa ditt barn att få ett fantastiskt självförtroende.Boken är skriven av Thomas Nilsson. Han har bl.a. skrivit manus till flera hundra avsnitt av olika TV-serier, reportage, intervjuer och artiklar under många, långa resor världen över.
Det här är hans åttonde bok.Dela denna sida på:
FacebookTwitterLinkedInGoogle BookmarksMyspaceTumblrRedditGoogle ReaderDiggDeliciousBlinkListStumbleUponMSNReporter

Andra har även köpt

Smartare-liv.se är ett projekt inom Bokförlaget Redaktionen och Ego Förlag
Webbredaktör - frida@smartare-liv.se